preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vežica" Rijeka

Login
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
NAJMLAĐI DEBATANTI NA SVOM 1. TURNIRU
Autor: Gordana Frol, 20. 12. 2016.

Dana 19. prosinca 2016. održao se 5. božićni osnovnoškolski debatni turnir u OŠ Jure Kaštelana u Zagrebu na kojem je sudjelovalo 15 ekipa iz cijele Hrvatske. Našu su školu predstavljale dvije ekipe sastavljene od šestero učenika iz 5. c razreda: Lara Grbac, Korina Kalanj, Ira Pavić, Ivan Petrović, Luka Škevin i Mia Vokši pod vodstvom Ante Ledenka, prof. i u pratnji Karmen Šimetić, prof. Naši su učenici bili jedini predstavnici iz petih razreda, ujedno i najmlađi sudionici turnira.

Ovaj turnir organiziran je za početnike debatante te stoga nije bio natjecateljskog, već poučnog karaktera. Nastup naših učenika bio je uspješan, osvojili su simpatije svih sudaca jer su pokazali talentiranost, motiviranost i simpatičnost te su im predvidjeli uspješnu budućnost u debatiranju. Za uspomenu na ovaj turnir svi su učenici dobili diplome.

            Nakon turnira učenici i voditelji prošetali su metropolom te posjetili Muzej iluzija, Tunel Grič i najatraktivnije lokacije adventskih događanja u Zagrebu. Odlično su se zabavili i ponešto novoga naučili. 

Ante Ledenko, prof.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju