preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vežica" Rijeka

Login
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
HAIKU SUSRETI ROVINJ 2017. – 21 NAGRADA
Autor: Gordana Frol, 29. 5. 2017.

U subotu 27.5.2017. nagrađeni učenici prisustvovali su svečanosti dodjele nagrada i priznanja na 3. Haiku susretu u Rovinju.

Dejan Pavlinović, istaknuti haiku pjesnik, i Vanesa Begić, književna kritičarka, posebno su istaknuli kvalitetu napisanih haikua na zadane teme – maslina i galeb te naglasili kako haikui naših učenika kvalitetom nadilaze one odraslih autora, o čemu svjedoče i osvojene nagrade - 10 nagrada i 11 pohvala.

 I ovaj haiku natječaj, kao i ostali ove školske godine, samo potvrđuje da su naši učenici bez konkurencije jer su na svih 7 natječaja osvojili najviše NAGRADA, ukupno 47 te 34 POHVALE, dakle 81 haiku nagradu.

Od naših haiđina posebno valja istaknuti ANU CVEK, 5.a ,koja je tek ušla u svijet haiku poezije, a već je u jednoj školskoj godini osvojila 6 haiku nagrada, za haiku / hajgu, a s 3 ovogodišnje nagrade mogu se pohvaliti : Goran Mirić, Stella Šabanović, Inka Matković i Maja Stanić,7. a, Vannesa Alispahić, 5. a i Korina Kalanj, 5. c. te više učenika s dvije haiku nagrade/ pohvale.

ČESTITAMO!

Nagrađene haikue na ovom natječaju možete pročitati u prilogu!

 Mihovila Čeperić-Biljan, mentorica nagrađenih učenika
Priloženi dokumenti:
NAGRA_ENO-ISPRAVLJENO_DJECA.doc (40.00 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju