preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vežica" Rijeka

Login
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
PRIJEM NAJUSPJEŠNIJIH UČENIKA I MENTORA PGŽ
Autor: Gordana Frol, 17. 6. 2019.

U Pomorskom i povijesnom muzeju Hrvatskog primorja Rijeka, 7. lipnja 2019. godine, održan je tradicionalni prijem učenika i njihovih mentora koji su u školskoj 2018./2019. godini na natjecanjima u znanju, vještinama i sposobnostima osvojili prvo mjesto na državnoj i međunarodnoj razini te sudjelovali na smotrama. Zamjenik župana Marko Boras Mandić i pročelnica UO za odgoj i obrazovanje Edita Stilin darovali su preko 250 učenika i mentora osnovnih i srednjih škola te učeničkih domova s područja Primorsko-goranske županije među kojima su bili naši učenici.

Ivor Čučak, učenik 1.a razreda nagrađen je u kategoriji recitacija na Državnoj smotri LiDraNo, mentorica Miljenka Rumora. Za izvrsna postignuća na Državnoj smotri projekata iz građanskog odgoja i obrazovanja nagrađeni su učenici 1.a razreda Ivor Čučak, Maša Štakić, Laura Banić, Gabrijela Arsić i mentorica Miljenka Rumora te učenici 8.a i b razreda Klara Bevandić, Ana Šamanić, Ema Sveško, Antonio Paleka i mentorica Gordana Frol.

Plesnu točku izvela je učenica OŠ za klasični i suvremeni ples pri OŠ Vežica Dinora Stipaničić, (mentorice Sanja Josipović i Martina Rukavina) koja je na međunarodnom natjecanju Balance 2019, SARAJEVO - 4. Internacionalno takmičenje iz klasičnog baleta i suvremenog plesa osvojila prvo mjesto.

Čestitamo!


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju