preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vežica" Rijeka

Login
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
PROSINAC U NAŠOJ ŠKOLI
Autor: Bosiljka Jelača, 22. 12. 2011.

Kao i svake godine u prosincu, i u našoj se školi prigodno obilježavaju najljepši blagdani u godini: Sv. Nikola te Božić i Nova godina.


U utorak, 20. prosinca  2011. održana je božićno-novogodišnja priredba „ RADOST DARIVANJA“ u kojoj su nam svoje plesne točke, recitacije, igrokaze, pjesme i svirku na glasoviru darivali učenici 1.b s učiteljicama Tanjom Klipa i Marinom Marinović,  2.a s učiteljicom Miljenkom Rumora, 2.b s učiteljicama Natašom Brumen Stijelja i Anom Grgurić, 3.a s učiteljicom Ksenijom Laleta-Puž, 3.b s učiteljicama Debora Babić-Ružić i Cvijetom Semijaljac, 4.a s učiteljicom Ines Doričić, 4.b s učiteljicama Mihaelom Damijanjević i Dunjom Vrban-Ivoš, mali, veliki zbor i instrumentalisti izborne nastave glasovira predvođeni učiteljicom Natalijom Banov te polaznici 1.razreda baleta i instrumentalisti starijih razreda baleta i suvremenog plesa, a sve u koodinaciji prof. Mihovile Čeperić-Biljan.

 

Početkom prosinca, točno na blagdan Svetog Nikole ugostili smo „Kazalište na pjaci“  koje je odigralo predstavu „Veseli prijatelji“ za učenike mlađih razreda, a na kraju predstave kratko nas je posjetio i sam „sveti Nikola“.

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju