preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vežica" Rijeka

Login
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Državna smotra projekata
Autor: Loredana Zima Krnelić, 3. 6. 2013.

Državna smotra projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja

U Starogradskoj vijećnici u Zagrebu  20. svibnja 2013. održana je Državna Smotra projekata iz područja Građanskog odgoja i obrazovanja na kojoj su učenici  naše škole Leon Poljanić, Valeria Tabako, Mia Borši i Lucia Tisa Ćiković  pod vodstvom mentorice Gordane Frol predstavili projekt  Od pločice do pločice.

Čestitamo!

 


Prijam za učenike i mentore

 
Grad Rijeka organizirao je 22.svibnja 2013. svečani prijem za prosvjetne djelatnike- mentore i učenike koji su na državnoj i međudržavnoj razini natjecanja, susreta i smotri, u školskoj 2011./2012. godini, postigli prvo, drugo ili treće mjesto. Svečanost se održala u Hrvatskom kulturnom domu na Sušaku. Među najboljima bili su i naši učenici.

Debata

Robert Raos (7.c) dobio je priznanje za osvojeno 1. mjesto na Državnom natjecanju za učenike osnovnih škola u debati, pojedinačno.

Robert Raos, Natali Vukotić i Luka Tomaš (7.c) dobili su priznanje za osvojeno 3. mjesto na Državnom natjecanju za učenike osnovnih škola u debati, ekipno. Mentorica je bila Orjena Stefani-Marečić, prof.

Za postignuća u području odgoja za ljudska prava i demokratsko građanstvo priznanje su dobili učenici polaznici Projekta građanin  Leon Poljanić, Valeria Tabako, Mia Borši, Vana Knežević, Borna Dobrović, Edi Ždralić i njihova mentorica Gordana Frol, prof.

Čestitamo nagrađenim učenicima i njihovim mentoricama!

 

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju