preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vežica" Rijeka

Login
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
OŠ Vežica - CUC 2013
Autor: Loredana Zima Krnelić, 27. 11. 2013.

OŠ Vežica na ovogodišnjoj Carnetovoj konferenciji imala je dva predavanja. Prvo predavanje u sklopu projekta ODS u koji smo kao škola uključeni bilo je 21.11.2013. kada su Inovativni nastavnici na djelu pokazali primjere dobre prakse. Naš profesor Davor Kolarić pokazao je obradu Japana kroz nekoliko predmeta: priroda, geografija, matematika i likovni. Snimku prezentacije možete pogledati na poveznici: (Inovativni nastavnici 1.dio)

Inovativni nastavnici na djelu 1.dio

Inovativni nastavnici na djelu 2.dio

Drugo predavanje pod nazivom Tableti u nastavi nakon godinu dana održala je prof. Loredana Zima Krnelić  22.11.2013, koja je govorila o našim iskustvima u radu s tabletima. Za razliku od ostalih škola koje imaju tablete u nastavi mi smo i dalje prva i jedina škola koja koristi tablete u svim nastavnim predmetima i u kojoj svaki učitelj kao i učenik ima svoj tablet.

Na konferenciji predstavljen je projekt Eduknjižara koju su naši učenici koristili za preuzimanje udžbenika. Da su digitalni udžbenici budućnost dokazuje i interes RTL-a za udžbenike prof.Davora Kolarića koji ih je za svoje učenike izradio još prije godinu dana. Izjavu možete pogledati na poveznici:

U Hrvatskoj počela era e-udžbenika (RTL)

Više o konferenciji

Loredana Zima Krnelić, prof.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju