preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vežica" Rijeka

Login
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Smotra projekata
Autor: Loredana Zima Krnelić, 11. 4. 2014.

6.Županijska smotra projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo

31.ožujka 2014. u Gradskoj vijećnici  održana je 6. Županijska smotra projekata iz područja Nacionalnog programa odgoja i obrazovanja za ljudska prava i demokratsko građanstvo. Učenicima i njihovim mentorima obratio se zamjenik gradonačelnika Marko Filipović koji je naglasio da radom na projektima učenici uče kako svojom odgovornošću i aktivnošću mogu utjecati na život u lokalnoj zajednici. Organizator smotre bila je naša škola. U uvodnom djelu je nastupio zbor Vežićki tići pod vodstvom prof. Vedrana Gergorića.  

 

Na   Županijskoj smotri prvi put su sudjelovali i učenici mlađih razreda. Učenici 4.a razreda Marko Barbir, Eni Jordano, Lucija Momčilović i Stella Šabanović predstavili su projekt Planirajmo zajedno.

Projekt Podijeli, ne bacaj predstavile su učenice 7.a i 8.b razreda Tihana Braut, Marta Rogić,  Lucia Tisa Ćiković i Renea Pavičić. Projekti su upućeni na Državnu smotru koja će se održati 19.svibnja 2014. u Zagrebu.

Čestitamo učenicima na izvrsnoj prezentaciji projekata!

                                              učiteljice:   Miljenka Rumora i Gordana Frol 

Fotogalerija


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju