preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vežica" Rijeka

Login
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Predsjednik Svjetske organizacije za darovitu i talentiranu djecu
Autor: Loredana Zima Krnelić, 9. 9. 2014.

OŠ Vežica prepoznatu u javnosti kao inovativnu škola, koja uvodi tehnologiju u nastavu od 2012. godine, 9.rujna 2014. posjetio je prof. dr. Taisir  Subhi Yamin, predsjednik Svjetske organizacije za darovitu i talentiranu djecu i generalni direktor međunarodnog centra za inovacije u obrazovanju. 

Prof. dr. Taisir Subhi Yamin održao je predavanje o novim metodama poučavanja Učiteljskom vijeću. Podijelio je svoja iskustva i uputio nas na mrežne stranice na kojima već postoje razrađeni digitalni nastavni materijali različitih razina znanja koji razvijaju produktivno razmišljanje učenika. Svi materijali temelje se na sposobnostima učenika, njihovim interesima, načinu učenja te načinu kako pokazuju naučeno gradivo. U suradnji s poznatim predavačem naši učitelji i učenici imat će priliku izraditi nove digitalne nastavne materijale i razmijeniti svoje znanje na konferencijama.

Više o međunarodnom centru za inovacije u obrazovanju na poveznici: ICIE -  The international centre for innovation in education

Naši modeli obrazovanja u brojnim projektima dosegli su razinu koja je privukla stručnjake iz znanosti i ministarstava kao i međunarodne partnere. Naša je vizija dosegnuti nova područja i metode nastave, jer smo uvjerenja da ćemo u konačnici svi imati koristi od mladih ljudi koji postaju tolerantniji, obrazovaniji i vještiji  građani svijeta.

Fotogalerija


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju