preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vežica" Rijeka

Login
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Radionica za roditelje, 14.2.2015.
Autor: Loredana Zima Krnelić, 10. 2. 2015.

Učimo zajedno

U današnje je vrijeme izazov biti i roditelj i dijete i učitelj. Ono što mi, roditelji i učitelji nazivamo tehnologijom, našoj je djeci svakodnevica. No iako njome na prvu barataju intuitivno i s lakoćom, ipak trebaju proći određeni put do kritičkog promišljanja sadržaja i kritičkog korištenja. Osnovna škola Vežica sa svoje odgojno-obrazovne strane educira i djelatnike i učenike te promiče pravilan pristup i stav prema tehnološkim dostignućima i njihovoj ulozi u formiranju cjelovitog bića i osobe.

Ova radionica namjenjena je ne samo učiteljima već i roditeljima čija djeca upotrebaljavaju iPad na nastavi u OŠ Vežica, onima koji bi željeli i sami naučiti nešto više.

Na radionici ćemo proći osnove iPada kao uređaja, upravljanje postavkama uređaja, što su to roditeljske kontrole i zaštite na iPadu, kako ih omogućiti i u kojoj mjeri.

Radionicu će održati Applovi savjetnici za stručno usavršavanje, Slavko Vukmanov i Kosjenka Petek, koji su i sami i učitelji i roditelji. Od samog su početka iŠkola projekta uključeni u edukaciju i stručno usavršavanje učitelja i osoblja škole.

P.S. Poželjno je da roditelji na edukaciju dođu s iPadima svoje djece.

Za sva pitanja molimo Vas obratite se na školski mail ili razredniku.

OŠ Vežica


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju