preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vežica" Rijeka

Login
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
DAN SIGURNIJEG INTERNETA 2015.
Autor: Loredana Zima Krnelić, 19. 2. 2015.

Dan sigurnijeg Interneta obilježava se u cilju promicanja sigurnog i odgovornog načina korištenja interneta i mobitela, posebno među populacijom djece i mladih, svake godine drugog dana drugog tjedna u drugom mjesecu diljem svijeta i to već dvanaestu godinu za redom. Tim povodom Dječji dom "Tić" Rijeka organizirao je info-pult na Korzu , 16.2. 2015. od 12.00 do 13.30 sati, gdje su građani mogli dobiti informacije i edukativne materijale za sigurno i bezbrižno

korištenje interneta. Naše ambasadorice, Paola Broznić i Mia Simić, 7.b, sudjelovale su, kao i uvijek , zajedno s ostalim ambasadorima riječkih osnovnih škola na ovom događanju te svojim radom doprinesle podizanju svijesti javnosti o važnosti sigurnog interneta kao i provođenju aktivnosti Građanskog odgoja. Za svoj dosadašnji rad zaslužuju i više od pohvale! Više o svemu možete pronaći na stranicama " Tića" www.tic-za-djecu.hr ! Ujedno vas obavještavamo da je u tijeku akcija Tića Vaše knjige pišu - Biblioteka Dječjeg doma "Tić" ( prikupljanje knjiga za knjižnicu - lektirni naslovi od 1. do 8. r. )

Svi zainteresirani knjige mogu donijeti u "Tić" na adresu Beli Kamik 11, svakog radnog dana od 8.00 do 16.00 sati ili prema dogovoru (051/215 670), kao i u našu školu te predati našim ambasadoricama ili prof. M.Čeperić-Biljan / prof. G.Frol.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju