preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vežica" Rijeka

Login
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Naši su se debatanti plasirali na državno natjecanje!
Autor: Gordana Frol, 17. 3. 2016.

Međužupanijsko natjecanje u debati za učenike osnovne škole održano je 11. i 12. ožujka u OŠ Podmurvice. U prva dva kola debatiralo se na ad hoc tezu Treba zabraniti talent showove za djecu, dok se u preostala četiri kola debatiralo na pripremljenu tezu Treba zabraniti oglašavanje usmjereno prema djeci. 
 Veselimo se i čestitamo našim debatantima i njihovoj mentorici Karmen Šimetić jer su obje ekipe izborile plasman na državno natjecanje: 
Vežica 1: Ivan Unković, Robert Cvjetinović, Josip Bazzara
Vežica 2: Paolo Milović, Tibor Borši, Jana Ropac

Znate kako kažu, ako voliš ono što radiš, nije ti teško to učiniti. Tako i nama. Dugo smo se pripremali i često ostajali duže nego što smo trebali. No, nije nam bilo teško jer volimo debatirati. Mi smo naš plasman zapravo zaradili na pripremama, a na natjecanje smo došli pokazati ono što smo pripremili. Naporno je bilo dva dana neprestano debatirati, no u svako kolo išli smo kao da nam je zadnje te smo se uspješno plasirali na državno. Nadamo se da ćemo na državnom imati sreće i znanja koliko smo imali i na županijskom te da će naš debatni tim postići dobre rezultate. :) 
Josip Bazzara, 8.c 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju