preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vežica" Rijeka

Login
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
8.B - KAMO DALJE?
Autor: Gordana Frol, 27. 5. 2016.

SRZ 8. b bio je u srijedu 25.5. na Korzu jer je održano organizirano predstavljanje srednjih škola i učeničkih domova u organizaciji Županije - KAMO DALJE?

U razgovoru s vršnjacima iz različitih srednjih škola dobili su potrebne informacije o školama, programima, upisima, prednostima, ..., što će im, vjerojatno, olakšati skorašnji odabir srednje škole.

Svoje različite interese i umjeća pokazali su tijekom ove školske godine na različitim natjecanjima i smotrama te aktivno sudjelovali u svim školskim događanjima.

24. 5 .o.g. HANNA HOST, MIA SIMIĆ I JANA ROPAC, bile su sudionice manifestacije PROLJEĆE U RONJGIMA sudjelujući u različitim radionicama.

21.5. o.g. DRŽAVNA SMOTRA GRAĐANSKOG ODGOJA I OBRAZOVANJA - VEDRAN BAJŠANSKI te zbog toga nije mogao sudjelovati u finalu natjecanja VOLIM DOMOVINU, a istoga dana PAOLA BROZNIĆ I MATEA AŠČIĆ bile su na svečanosti uručenja nagrada i priznanja HKZ ZURICH u Hrvatskoj matici iseljenika. PAOLIN PRVONAGRAĐENI RAD HRVATSKA KUĆA MATERINA PRIČA  dobio je posebno priznanje jer je postao DIO TRAJNE POSTAVE  ISTOIMENOG MUZEJA.

Svoj doprinos dali su prošli tjedan na MEĐUNARODNOJ KONFERENCIJI O IZVRSNOSTI I INOVTIVNOSTI U OBRAZOVANJU I PSIHOLOGIJI.

20. 5. o.g. razgledali smo izložbe TRŽNICA - TRBUH GRADA, koja na vrlo zanimljiv način donosi svjedočanstvo razvoja tržnica Rijeke i Pule, a znanja o Domovinskom ratu upotpunili na istoimenoj izložbi uz stručno vodstvo prof. povijesti Gordane Frol.

Mihovila Čeperić-Biljan, razrednica

 
Priloženi dokumenti:
IMG_6693.JPG (286.35 KB)
IMG_6695.JPG (236.48 KB)
IMG_6691.JPG (4.69 MB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju