preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vežica" Rijeka

Login
Tražilica
NATJEČAJI
Učitavanje RSS feeda je završilo s greškom: 404
KAKO SE ZAŠTITITI NA INTERNETU

  

 

 

Školske novine

 VEŽIČKI TIĆI

 

 

 

 

RIJEČ UREDNIŠTVA

 

 

Raduje nas što u Europskoj godini inovacija i kreativnosti  Vežičke tiće možete čitati na web stranici Škole. Elektronske novine uređivat će članovi novinarske grupe: Katarina Tomljenović, Monika Likarić, Lucija Marinović-Poljak, Antonio Melnjak i Lisa Tomljanović s voditeljicom Mihovilom Čeperić-Biljan uz informatičku obradu Loredane Zima Krnelić te uz suradnju svih učenika i učitelja koji nam žele na bilo koji način pomoći.

Školske novine  Vežički tići  u elektronskom obliku poprimile su oblik prihvatljiv za čitanje, ali one još uvijek nastaju i mijenjaju se iz dana u dan kako stižu prilozi za naše rubrike u čemu je prednost elektronskih medija.

Događanja tijekom školske godine, uspjehe naših učenika pročitajte u rubrici TKO? ŠTO? GDJE?

U rubrici  IZ NOVINARSKE BILJEŽNICE  donosimo iznimno poučan i zanimljiv razgovor s prof. Kežmanom, životnu priču nonića jednog našeg učenika koji je živio u vagonu,  kako naši učenici kvalitetno provode slobodno vrijeme u vatrogastvu, promatranjem nebeskih tijela ili pjevajući te reportaže s putovanja.

SPORTSKI SEMAFOR zabilježio je uspjehe učenika u različitim sportovima o kojima možete ponešto i naučiti.

Novina je rubrika DUHOVNI KUTIĆ  koja će , vjerujemo , imati svoje čitatelje, a prati radovima i promišljanjima crkvenu godinu.

BOJE RIJEČI, likovno – literarni prilog novinama,  ne treba posebno predstavljati, osim istaknuti da je naša pjesnikinja Monika, uistinu,  osmislila dojmljiv i prepoznatljiv naslov rubrike.

Školskim „biserima“ nasmijte se u rubrici SA SMJEHOSATOVA.

Za početak mislimo da je dovoljno, ali već sada možemo najaviti da planiramo još neke rubrike,  a hoćemo li  uspjeti ovisi o vama vežički učenici i učitelji.

 

 

 

Antonio, Katarina, Lucija i Lisa u "redakciji"

 

 

 

 

 
preskoči na navigaciju