preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vežica" Rijeka

Login
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
„Vežički tići“ na „Kvarneriću 2009.“
Autor: Loredana Zima Krnelić, 6. 10. 2009.

„Vežički tići“ su ove godine na dječjem festivalu „Kvarnerić“ sudjelovali u dvostrukoj ulozi: kao natjecatelji i kao prateći zbor festivala! 

Vežički tići“ su ove godine na dječjem festivalu „Kvarnerić“ koji je održan u Rijeci 25.09.09. i u Kostreni 26.09.09. sudjelovali u dvostrukoj ulozi: kao natjecatelji i kao prateći zbor festivala pa su imali priliku  nastupiti i u revijalnom dijelu festivala.

 

         

 

Našu su školu i zbor na ovogodišnjem Kvarneriću predstavljale  Marina Katić i Anja Stanić koja je uglazbila tekst TRINAJST LET MOJIH iz knjige „Čakavčići pul Ronjgi 14.“ Uz zanimljiv scenski pokret kojeg je osmislila gđa. Dolores Bugarin, naše su predstavnice uz pomoć velikog zbora osvojile Nagradu za najmuzikalniji duet koju je dodijelio Svid radio.

   

U revijalnom dijelu nastupio je i mali zbor s dvije pjesmice u istarskoj ljestvici KOKORA i SKRIVALO (glazba: Natalija Banov, tekst: Ivanka Glogović Klarić, arr. Robert Grubišić), a solistice su bile RENEA PAVIČIĆ i ANJA VRAČAR.

 

       

 

 

 

          Veliki zbor sa solisticama ANJOM STANIĆ, MARINOM KATIĆ i MATEOM DUJMOVIĆ predstavio se pjesmama NOVI DAN, GALEBOVI, MOREM OPČINJENA

(glazba: Natalija Banov, tekst: Ivanka Glogović Klarić, arr. Aleksandar Valenčić, koreografija: Dolores Bugarin).

 

 

 

 


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju