preskoči na sadržaj

Osnovna škola "Vežica" Rijeka

Login
VIJESTI
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Najuspješniji učenici i mentori na primanju kod župana
Autor: Loredana Zima Krnelić, 17. 6. 2014.

10.6.2014. bili smo na primanju s ostalim školama iz županije u Guvernerovoj palači na tradicionalnom prijamu kod župana Zlatka Komadine. Ove godine nagrađeni su učenici Projekta građanin Lucia Tisa Ćiković, Renea Pavičić, Tihana Braut i Marta Rogić, mentorica Gordana Frol. Na državnoj smotri demokratskog građanstva po prvi puta bili su i učenici 4.a razreda, a istaknuli su se i na međunarodnim likovnim natječajima prvim mjestom pod vodstvom mentorice Miljenke Rumore. To su: Marko Barbir, Eni Jordano, Lucija Momčilović, Stella Šabanović, Josipa Mihaljević i Marko Zbašnik.

Za literarne uspjehe na međunarodnoj razini nagrađene su Iva Mihaljević i Ana Mihaljević, mentorica Ester Acinger te Nika Dorčić , mentorica Mihovila Čeperić Biljan. Nagrađena je i Maria Krajči, državna prvakinja iz fizike, mentorica Mirela Babić.  

12.6.2014. ravnateljica škole, Violeta Nikolić također je prigodnim darovima darivala sve učenike škole koji su u ovoj školskoj godini ostvarili uspjeh na gradskoj, županijskoj, državnoj i međunarodnoj razini te su tako doprinesli ugledu i promociji škole.

Čestitamo učenicima i mentorima.

Mihovila Čeperić Biljan, prof.


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju